DOLAR
Alış: 40.4907
Satış: 40.6529
EURO
Alış: 46.2083
Satış: 46.3935
GBP
Alış: 53.2459
Satış: 53.6414
Rojin’in Otopsi Raporu Herkes merak ediyordu
Daha sonra İstanbul Adli Tıp Merkezine gönderilen 100’e yakın numune örneği yapılan incelemelerin ardından sonucu Van Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Adli Tıp Raporunda çıkan sonuçta ise Rojin Kabaiş’in Van Gölü’nde boğularak hayatını kaybettiği belirlendi. Otopsi raporuyla ilgili açıklama yapan Van Barosu Kadın Hakları Merkezi de, Rojin Kabaiş’in ö-lüm nedeninin suda boğulma olduğunu ifade etti.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’ten, 18 gün sonra acı haber geldi.
Sahilden karayolu ile ortalama 24 kilometre uzaklıktaki Tuşba ilçesine bağlı, özellikle yazlıkların bulunmuş olduğu kırsal Mollakasım Mahallesi’nde bahçe sulamaya gelen Mehmet emin Ankay tarafından bulunmuş oldu.
Rojin’in taziyesi, Bağlar ilçesindeki Abdurrahman Enç Yas Evi’nde kuruldu.
Rojin’in kesin ölüm nedeninin hala kendilerine bildirilmediğini belirten baba Nizamettin Kabaiş, kızının darbedilerek yaşamdan koparıldığını söylemiş oldu ve önemli açıklamalarda bulundu.
Fakat onun öncesinde Rojin’in telefondan yaptığı aramaları sizlere aktarmak istiyoruz.
“CENNETE NASIL GİDİLİR?” DİYE ARAMA YAPMIŞ
BABASI DA HER ŞEYİ TEK TEK ANLATMIŞ!
Üsteki Resimden diğer Sayfaya Geçiş Yaparak Haberin Devamını Okuyabilirsiniz.
Üsteki Resimden Diğer Sayfaya Geçiş Yaparak Haberin Devamını Okuyabilirsiniz.
Diğer Galeriler
-
Tatildeyken komşum mülküme çit yaptı ve pencerelerimi kapattı
-
Oğlu tarafından dışarı atıldı! Ne taşıdığının farkında olmadan, yırtık bir bavulla gidişini izlediler.
-
Konuşamayan otistik kardeşim hiç konuşmadı; ta ki beni gözyaşlarına boğan bir şey yapana kadar
-
Bir kadın, bana ve köpeğime hakaret ederek uçaktan indirilmemizi istedi: ama sonra beklenmedik bir şey oldu
-
ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ KIZIN TABURUNU BIRAKMAYACAK
-
Timsahın sırtına atlamak